facebook_pixel
State of Decay 2 får enorm uppdatering inför Steam-lanseringen

State of Decay 2 får enorm uppdatering inför Steam-lanseringen

Våren 2018 släpptes Undead Labs och Microsofts zombiespel State of Decay 2 exklusivt via Microsoft Store. Rikard Olsson recenserade titeln för den här publikationens räkning, men nöjde sig med att dela ut betyget 55 procent, tillsammans med omdömet “segt och riktningslöst”.

Våren 2018 är emellertid ett tag sedan, och nu – i samband med att spelet kommer göra dess efterlängtade Steam-debut den 13 mars – kommer State of Decay 2 få en massiv uppdatering, som synliggörs i den nya titeln State of Decay 2: Juggernaut Edition. Bland nyheterna väntar en ny sandlådekarta kallad för Providence Ridge, en “förbättrad post-tutorial-upplevelse” (nog det speligaste uttrycket du kommer läsa idag!), grafiska förbättringar, ett finslipat kontrollschema samt mer musik och några buggfixar.

Juggernaut Edition inkluderar också dlc-paketen Independence Pack, Daybreak Pack och Heartland utan extra kostnad, och de som redan betalat för det här materialet kommer få “exklusiva in-game-gåvor” som inte kommer göras tillgängliga någon annanstans. Läs mer på State of Decay-bloggen.

Här är en trailer för State of Decay 2: Juggernaut Edition.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar