facebook_pixel
Stadia hävdar att Baldur’s Gate 3 kommer släppas redan i år

Stadia hävdar att Baldur’s Gate 3 kommer släppas redan i år

Baldur’s Gate 3 är ett av de mest efterlängtade rollspelen just nu, men ännu har vi inte fått någon ledtråd om när det kommer släppas. Kanske har vi nu fått det, via ett subtilt nedsteg av Stadia.

I ett blogginlägg på Stadias blogg nämns spelet nämligen i all hast, i ett sammanhang som kanske säger mer än skribenten menade. Där går det att läsa följande:

– Du ser redan fram emot Doom Eternal, Get Packed, Orcs Must Die! 3, Baldur’s Gate 3, och många andra spel som kommer till Stadia i år.

Föreställ dig en skivscratch-effekt här, om du vill. Baldur’s Gate 3 kommer till Stadia i år?? Om detta kan stämma kontrollerade våra internationella kollegor som fick svaret från Larian att deras spel inkluderats “av misstag”. Som de dock påpekar innebär inte det nödvändigtvis att Stadias uttalande är fel, och meningen förblir oförändrad på bloggen.

Förra månaden teasade utvecklarna Larian att något “är på gång” till slutet av februari, så kanske är ett officiellt uttalande som är på g? Om Baldur’s Gate 3 verkligen redan är så nära premiär vore det lika överraskande som glädjande. Vi rapporterar givetvis när vi vet mer.

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar