facebook_pixel
Pusselbyggaren Besiege lämnar early access nästa vecka

Pusselbyggaren Besiege lämnar early access nästa vecka

Redan den 28 januari 2015 lanserades Spiderling Studios pusselbyggare Besiege i early access via Steam. Och nu, över fem år senare, kommer spelet äntligen bli klart; i ett nytt blogginlägg får vi nämligen reda på att version 1.0 rullar ut inkommande tisdag, den 18 februari, tillsammans med en rad nyheter.

Först och främst kommer version 1.0 lägga till den sista ön i Besieges enspelarkampanj. Den går under namnet Krolmar, och beskrivs som en “uråldrig och mystisk öken-ö, fylld med nya fiender att slakta, fästningar att förgöra och hemlig magi att upptäcka”. Både “imponerande grafik och utmanande nivåer” utlovas.

Utöver Krolmar kommer version 1.0 av Besiege även bjuda på logik/automations-block, buggfixar och lite extra finslipning. Spiderling kommer dock fortsätta förbättra Besiege, och experimentera med nya funktioner även i framtiden. Man påminner också om att prislappen kommer höjas lite grann i och med version 1.0, så om spelet är av intresse och du ännu inte äger det gör du förmodligen bäst i att slå till nu.

Här är en (jätte)gammal trailer för Besiege.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar