facebook_pixel
Pony Island-skaparens nya projekt är samlarkortspelet Inscryption

Pony Island-skaparens nya projekt är samlarkortspelet Inscryption

I januari 2016 släppte Daniel Mullins den moderna kultklassikern Pony Island, ett mystiskt pusselspel där spelaren var fångad i en arkadmaskin skapad av djävulen själv. Pony Island följdes av mordmysteriet The Hex hösten 2018, och nu har Daniel Mullins äntligen presenterat sitt nästa verk!

Via Twitter har han nämligen delat med sig av en gif för Inscryption, och på den officiella hemsidan kan vi läsa att det rör sig om ännu ett “hjärnsmältande, destruktivt kärleksbrev till videospel”, den här gången i form av en “handlingsdriven, kortbaserad resa”, som kombinerar roguelike-deckbuilders (tänk Slay the Spire?) med escape room-pussel och psykologisk skräck, med gott om mörka hemligheter gömda i korten. Daniel Mullins har jobbat på Inscryption i över ett år, och lanseringen är planerad till någon gång under 2021.

Här är Daniel Mullins tweet om Inscryption.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar