facebook_pixel
Playerunknown’s Battlegrounds får team deathmatch-läge

Playerunknown’s Battlegrounds får team deathmatch-läge

Har du, liksom vi på PC Gamer, problem med att döda i Playerunknown’s Battlegrounds, på grund av att skottlossningarna är så pass utspridda? Då kan säkert det helt nya team deathmatch-läget hjälpa rejält, där åtta spelare gör upp mot åtta andra, på kraftigt avgränsade versioner av de existerande kartorna.

Nedan ser du en trailer för team deathmatch i Playerunknown’s Battlegrounds, och på den officiella hemsidan kan vi läsa att spelläget görs tillgängligt för allmänheten i och med stundande version 6.2.

Team deathmatch kommer enbart kunna spelas ur förstapersonsperspektivet, och innehåller respawns och ingen friendly fire. Vidare kommer man kunna välja mellan åtta olika loadouts, och fylla på hälsa genom att döda och hjälpa till med att döda. Matcherna varar i tio minuter, eller tills endera laget når 50 mord.

Här är trailern för team deathmatch-läget till Playerunknown’s Battlegrounds.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar