facebook_pixel
Nu kan du ladda ner den där imponerande Harry Potter-kartan till Minecraft

Nu kan du ladda ner den där imponerande Harry Potter-kartan till Minecraft

Tidigare i år stiftade vi bekantskap med Minecraft School of Witchcraft and Wizardry, en oerhört imponerande Minecraft-karta som återskapar Harry Potter-skolan Hogwarts med omgivningar, inklusive quests, pussel och trolsk stämning. Och nu kan du ladda ner kartan och spela den på egen hand!

Alfaversion 0.4 av Minecraft School of Witchcraft and Wizardry kan nämligen hämtas här, och om du gillar vad du ser kan du även donera en slant till kartans skapare. Det finns även två olika versioner av kartan, en normal sådan och en “lite”-version, som rekommenderas för spelare som sitter på sämre hårdvara.

Vi föreslår att du laddar ner kartan precis nu, då Warner Bros (de nuvarande rättighetsinnehavarna för spel baserade på Harry Potter-licensen) förmodligen kan svepa in när som helst och stänga ner projektet, även om det faktum att så ännu inte har skett ger oss hopp om att det kommer lämnas i fred.

Här är gameplay-trailern för Minecraft School of Witchcraft and Wizardry från tidigare i år.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar