facebook_pixel
Myspysiga barista-simulatorn Coffee Talk är ute nu

Myspysiga barista-simulatorn Coffee Talk är ute nu

Förra året skrev vi om Coffee Talk, ett spel där du är en barista som kokar kaffe till och samtalar med diverse fantasivarelser. Då beskrev Benny Holmström det som ett spel där “händelserna äger rum under 2020 i ett alternativt Seattle, där diverse fantasy-foster som alver, orcer och sjöjungfrur gjort sig hemmastadda, och lever tillsammans med människor”.

Det är en minst sagt intressant premiss (som också påminner en hel del om bartender-simulatorn VA-11 Hall-A) och nu har vi äntligen chansen att kasta oss in i dess fantasifulla värld. Coffee Talk är nämligen släppt nu på Steam, och GOG, och du kan även ladda ner en gratis demo på itch.io.

Spelet har inte fått en releasetrailer, så låt oss istället spana in utannonseringstrailern från förra året:

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar