facebook_pixel
Man of Medan-uppföljaren Little Hope släpps i sommar

Man of Medan-uppföljaren Little Hope släpps i sommar

I somras släpptes The Dark Pictures Anthology: Man of Medan, den senaste interaktiva skräckfilmen av Until Dawn-utvecklarna Supermassive Games. Mattias Frost delade dock ut blott 62 procent i vår recension, tillsammans med omdömet “hyfsad skräckis i en genre i behov av förnyelse”.

Som den första delen av titeln antydde var en uppföljare alltid att vänta, och nu har Bandai Namco och Supermassive Games bekräftat att The Dark Pictures Anthology: Little Hope kommer släppas någon gång i sommar. Little Hope utspelas i den isolerade, övergivna småstaden med samma namn, där fyra högskolestuderanden och deras lärare måste undkomma de “mardrömslika visioner” som jagar dem genom en ogenomtränglig dimma. Låter väldigt Silent Hill, och inte oss emot eftersom Konami inte verkar vara överdrivet pigga på att återuppväcka sin serie, även om ett färskt rykte utlovar stundande återkomst.

Här är en ny video vars sista sekunder ger några flyktiga glimtar av Little Hope.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar