facebook_pixel
Kom igång i Destiny 2 – Guide

Kom igång i Destiny 2 – Guide

Sen till Destiny 2-festen? Vi hjälper dig att klättra över den inledande höga tröskeln.


4. RESAN BÖRJAR

Du startar spelet stark nog att ge dig på originalkampanjen, Curse of Osiris och Warmind. Du kan spela dem i vilken ordning du vill (något som potentiellt bidrar till förvirringen). Efter startnivån Cosmodrome är du fri att staka ut din egen väg.

Läs också: Destiny 2: Shadowkeep – recension11. BETALVÄGG

Om du fastnar för spelet så finns det ännu mer innehåll att hämta – men då måste du betala. Expansionerna Forsaken och Shadowkeep ger dig tillgång till nya kampanjer och fler raids, strikes och exotiska vapen.


12. SPELA MED PCG-LÄSARE!

Vår Discord är ett utmärkt sätt att träffa likasinnade spelare, och ger dig chansen att få hjälp av veteraner som Orogor, Goose-swe med flera. Samarbete är inte bara roligare, det leder också till bättre belöningar.

Du hittar oss här!

Läs också: Resident Evil 2 – intensivkurs


I korthet

Svårighetsgrad

Lätt

Tidsåtgång

10 timmar

Viktiga länkar

Storyguide
Bästa vapnen
PvP-tips

Om skribenten

Profilbild

Sveriges STÖRSTA tidning om pc-spel.

Liknande artiklar