facebook_pixel
Kolla in första gameplay-trailern för Outriders, Painkiller-skaparnas co-op-skjutare

Kolla in första gameplay-trailern för Outriders, Painkiller-skaparnas co-op-skjutare

Under fjolårets E3-mässa avtäcktes Outriders, en ny co-op-skjutare av Painkiller-utvecklarna People Can Fly, med Square Enix som utgivare. Sedan dess har det varit tyst som graven kring titeln, men nu har vi fått den allra första gameplay-trailern, tillsammans med det tilltänkta lanseringsfönstret.

Outriders kommer rullas ut via Steam lagom till julhandeln 2020, och i korthet rör det sig om en “rollspelsskjutare” (är det ens en grej?) för 1 till 3 samtidiga deltagare. Spelet äger rum i ett “mörkt och desperat sci-fi-universum”, skapat från grunden av People Can Fly själva. Vidare utlovas “rikt historieberättande och en mångfaldig värld”, där du i egenskap av en välutrustad Outrider lämnar slummen och kåkstäderna i First City bakom dig, och ger dig ut i skogar, berg och öknar i jakten på en mystisk signal. Det är säkert bara morfar som lämnat på radion!

Här är den första gameplay-trailern för Outriders.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar