facebook_pixel
Kolla in en match från Doom Eternals högintressanta multiplayerläge

Kolla in en match från Doom Eternals högintressanta multiplayerläge

I somras tog vi en rejäl titt på Battlemode, det helt nya, asymmetriska multiplayerläget i kommande Id Software-rykaren Doom Eternal. Och nu, med sisådär en månad kvar till lanseringen den 20 mars, har IGN publicerat en video där vi får se en komplett, 12 minuter lång Battlemode-match. Håll i byxorna!

I Battlemode kontrollerar två spelare demoner, medan en spelare tar rollen som en fullt utrustad Doom Slayer. Det kommer finnas fem olika demoner att välja mellan, och de har alla sina användningsområden. Man kommer dessutom kunna frammana AI-kontrollerade horder, för att göra livet ännu surare för Doom Slayern.

Kruxet är att Doom Slayern spelas exakt likadant som i enspelarkapmanjen, vilket betyder att denne även kommer kunna samla in resurser (hälsa, ammunition och pansar) från AI-horderna. Spelardemonerna kan dock blockera looten med jämna mellanrum, och dessutom spawna in betydligt tuffare fiender.

Här är den nya videon om Battlemode i Doom Eternal.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar