facebook_pixel
Klassiska indierollspelet Geneforge får remaster

Klassiska indierollspelet Geneforge får remaster

1994 grundade Jeff Vogel indiestudion Spiderweb Software, och 2001 släppte man sitt vidöppna Geneforge, ett spel som verkligen betonade spelarens frihet. 2001 är länge sedan nu, och Geneforge är smått ospelbart idag (även tekniskt) så Jeff Vogel tycker att det är dags för en remaster. Sagt och gjort!

Kickstarter-kampanjen för Geneforge 1: Mutagen, en remaster av det första av seriens fem spel, drog igång under gårdagen, och har redan passerat målet på 30 000 dollar. Två stretch goals har presenterats hittills, och vid 50 000 dollar väntar “en ny, kraftfull endgame-skapelse” (Geneforge låter dig skapa magiska mutanter som lyder dina order) följt av “en ny storyline” (inklusive en region med flera zoner, egna karaktärer och loot) vid 75 000 dollar. Något säger oss att Jeff Vogel får hitta på ytterligare stretch goals illa kvickt!

Här är Kickstarter-trailern för Geneforge 1: Mutagen.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar