facebook_pixel
Kingdom Come: Deliverance och Aztez är Epic-gratis nu

Kingdom Come: Deliverance och Aztez är Epic-gratis nu

Vid det här laget har vi fått otaliga gratisspel via Epic Games Store, men frågan är om något av dem vägt lika tungt som det här; Warhorse Studios medeltida rollspel Kingdom Come: Deliverance släpptes för två år sedan, och undertecknad delade ut betyget 88 procent i vår recension. Och nu är det gratis!

But wait, there is more! Utöver Kingdom Come: Deliverance ges också Team Colorblinds Aztez bort fram tills nästa veckas torsdag, ett spel som ursprungligen släpptes sommaren 2017, och beskrivs som “en unik hybrid av beat’em up och turordningsbaserad strategi”. Verkligen ingen dålig combo!

Slutligen har vi även, i vanlig ordning, fått reda på nästa veckas gratisspel. Mellan den 20 och 27 februari kommer vi således bjudas på Faeria, ett kortbaserat rollspel utvecklat av Abrakam, som ursprungligen släpptes i mars 2017 och skryter med att det är “det enda kortspelet där man kan få alla 300 kort på mindre än 50 timmar”.

Här är två gamla trailrar för Kingdom Come: Deliverance och Aztez.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar