facebook_pixel
Jodå, Massives Avatar-spel är fortfarande under utveckling

Jodå, Massives Avatar-spel är fortfarande under utveckling

För drygt tre år sedan avslöjade Ubisoft och svenska The Division 2-utvecklarna Massive Entertainment att man kommer göra ett spel baserat på James Camerons Avatar-universum. Sedan dess har det varit tyst som graven kring projektet, men nu har vi åtminstone fått veta att spelet fortfarande lever.

I en intervju med Screenrant, i samband med ett preview-event för stundande The Division 2-expansionen Warlords of New York, bekräftade nämligen Massive-producenten Jesper Karabanov Avatar-spelets fortsatta levnad, även om han “inte kan prata om det”.

Ingen anledning ges för tystnaden, men med tanke på att biopremiären för Avatar 2 äger rum först i slutet av 2021 så vore det rentav dumdristigt att säga något mer just nu. Vi får vänta och se helt enkelt, även om det för all del finns en (minimal) chans att spelet räknas till de fem AAA-titlar som Ubisoft planerar släppa innan april 2021.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar