facebook_pixel
Hunting Simulator 2 har avtäckts, kolla in den första trailern

Hunting Simulator 2 har avtäckts, kolla in den första trailern

2017 släppte Neopica och Bigben Interactive sitt Hunting Simulator via Steam. Succén uteblev uppenbarligen, då spelet för tillfället har ett “blandat” användaromdöme baserat på blott 115 recensioner. Skam den som ger sig, dock, för nu har Hunting Simulator 2 presenterats för omvärlden!

Steam är återigen den föredragna digitala plattformen, där vi kan läsa att Hunting Simulator 2 kommer släppas “snart” (närmare bestämt den 25 juni, åtminstone i Nordamerika enligt en pressrelease) och bjuda på öknar i Texas, tillsammans med skogar i Colorado och Europa. Totalt kommer man få jaga 33 olika djurarter med över 160 officiella vapen, tillbehör och kläder (inklusive Browning, Winchester och Bushnell). Man kommer också få en jakthund (labrador retriever, beagle eller korthårig vorsteh) som sällskap i de vidöppna landskapen.

Här är annonseringstrailern för Hunting Simulator 2.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar