facebook_pixel
Grand Theft Auto 4 återvänder till Steam, dock utan multiplayer

Grand Theft Auto 4 återvänder till Steam, dock utan multiplayer

I januari försvann Grand Theft Auto 4 hux flux från Steam, utan större förklaringar av utvecklarna Rockstar Games. Nu har dock produktsidan uppdaterats med ny information, som meddelar att spelet återvänder till Steam torsdagen den 19 mars, i form av Grand Theft Auto 4: Complete Edition.

I samma veva kommer dock både spelets multiplayerdel och leadearboards försvinna (som ett resultat av att Games for Windows Live inte längre är en grej), och tre radiostationer kommer också göras “tillfälligt otillgängliga”, närmare bestämt Ram Jam FM, Self-Actualization FM och Vice City FM.

Den här nylanseringen innebär också att de olika utgåvorna av Grand Theft Auto 4 skrotas, och alla som redan äger originalspelet eller dlc-materialet Episodes from Liberty City kommer få Grand Theft Auto 4: Complete Edition automatiskt tillagt i Steam-biblioteket. Även de som äger den fysiska versionen av Grand Theft Auto 4 kommer kunna använda sina Games for Windows Live-nycklar för att få den nya utgåvan av spelet.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar