facebook_pixel
Fortnite har lagt till en Rickroll-emote

Fortnite har lagt till en Rickroll-emote

För drygt ett år sedan var Fortnite-danserna ett hett omdiskuterat ämne, mer specifikt huruvida de kunde varumärkesskyddas av upphovsmännen eller inte. Svaret blev nej i Fresh Prince-Carltons och övriga hoppfullas fall, även om det sista ordet i det här ärendet sannolikt fortfarande inte är sagt.

Någon som verkar vara betydligt mer till freds med Fortnite-exponeringen är Rick Astley, då kultfiguren, sångaren och föremålet för “Rickroll”-memen rentav har kommenterat den nya Fortnite-videon på Youtube (“Jag kan knappt tro att jag blivit rickrollad av en fisk som låtsas vara mig!”), som premiärvisar just Rickroll-dansen med hjälp av två dansanta Fortnite-karaktärer. Några år för sent för allt det här, kan tyckas, men kanske rentav någon unge där ute upptäcker Rick Astley för allra första gången som ett direkt resultat?

Här är Fortnites Rickroll-video.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar