facebook_pixel
Dying Light är gratis att spela i helgen, för första gången någonsin

Dying Light är gratis att spela i helgen, för första gången någonsin

Dying Light 2 må vara uppskjutet på obestämd tid, men om du inte har spelat den Jerry Fogselius-märkta föregångaren ännu så har du nu fått en gyllene chans; Dying Light är nämligen helt gratis att spela i helgen via Steam, i ytterligare 32 timmar i skrivande stund. But wait, there is more!

Dying Light fyller nämligen fem år i år (eller gjorde det, närmare bestämt, den 26 januari) och för att fira kommer Techland köra olika event under den kommande månaden. Först ut är som sagt gratishelgen (den första någonsin för spelet, för övrigt) med tillhörande rea, och därefter följer “återkomster av tidigare globala event” varje vecka, tillsammans med “personliga gåvor relaterade till fansens favoritkaraktärer”.

Du kan läsa mer på Steam, där vi också får reda på att Dying Light fått ett “storyläge”, en ny svårighetsgrad för dig som vill fokusera på berättelsen och utforskandet, och inte oroa dig för att överleva. Spelarkaraktären ska vara “starkare och tåligare”, samtidigt som “de infekterade är mindre farliga och nätterna kortare”.

Här är en trailer för den första veckan av Dying Lights jubileumsfirande.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar