facebook_pixel
Desperados 3 släpps i sommar, kolla in nya trailern!

Desperados 3 släpps i sommar, kolla in nya trailern!

2018 annonserade THQ Nordic och Shadow Tactics-utvecklarna Mimimi Productions sitt Desperados 3, en uppföljare till Spellbound Entertainments klassiska vilda västern-baserade Commandos-tolkning. Desperados 3 planerades ursprungligen lanseras under 2019, men försenades uppenbarligen.

Nu har man emellertid tagit till Steam för att meddela att det nya lanseringsfönstret är sommaren 2020. Vi har också fått en trailer för en av de spelbara karaktärerna, närmare bestämt Doc McCoy, en hänsynslös prickskytt och fältdoktor, som även har digra kunskaper inom alkemi, något som synliggörs genom hans olika kemiska blandningar i trailern. Om du vill veta mer om Desperados 3 kan du läsa vår förhandstitt och vårt hands on-test.

Här är den nya trailern för Desperados 3.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar