facebook_pixel
Den sista Metro Exodus-expansionen är ute nu, kolla in lanseringstrailern

Den sista Metro Exodus-expansionen är ute nu, kolla in lanseringstrailern

För några veckor sedan skrev vi om den andra och sista expansionen till 4A Games fps Metro Exodus. Den heter Sam’s Story och kretsar kring amerikanen Sams hemresa, ett äventyr som tar honom till det översvämmade Vladivostok och kringliggande öppna och livsfarliga postapokalypslandskap.

Sam’s Story är ute nu (eller ikväll, beror lite på när du läser det här) och nedan kan du således kolla in lanseringstrailern. Metro Exodus återvänder också till Steam nu på lördag, den 15 februari, efter en årslång och synnerligen kontroversiell Epic Games Store-exklusivitet. Även de bägge expansionerna kommer göras tillgängliga, vilket gör att nya Steam-kunder kommer få den kompletta Metro Exodus-upplevelsen omedelbart.

Här är lanseringstrailern för Metro Exodus: Sam’s Story.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar