facebook_pixel
Dangerous Driving 2 kommer ha en öppen värld och släppas i år

Dangerous Driving 2 kommer ha en öppen värld och släppas i år

Förra våren släpptes Dangerous Driving, ett väldigt Burnout 3-doftande arkadracingspel skapat av en rad gamla Criterion Games-profiler hos indiestudion Three Fields Entertainment. Resultatet lämnade dock en del i övrigt att önska, och undertecknad delade ut betyget 65 procent i vår recension.

Skam den som ger sig, dock, ty nu har Three Fields Entertainment annonserat Dangerous Driving 2 (via våra internationella kollegor), och denna gång är siktet inställt på att replikera Burnout Paradise istället, komplett med en öppen spelvärld. Därtill kommer spelet premiärvisas under PAX East-mässan i Boston under månadsskiftet februari-mars, och det borde vara rätt långt gånget i utvecklingen eftersom lanseringen är planerad redan till “julhelgen 2020”. Vi kan med andra ord förmodligen se fram emot både en trailer och rejäla spelsekvenser!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar