facebook_pixel
Dan Houser kommer lämna Rockstar Games den 11 mars

Dan Houser kommer lämna Rockstar Games den 11 mars

1998 grundade Dan Houser Rockstar Games tillsammans med sin bror Sam, och har sedan dess levererat monsterhit på monsterhit, främst i form av Grand Theft Auto– och Red Dead Redemption-spelen. Nu är dock sagan all för Dan Housers del, då han kommer lämna Rockstar Games inom kort.

Uppgifterna har nått oss via ett Securities and Exchange Commission-formulär (via våra internationella kollegor) där “andra händelser” kort och gott konstaterar att Dan Houser, efter en längre semester med start våren 2019, kommer lämna studion. Hans sista arbetsdag blir den 11 mars 2020, och Rockstar Games tackar för Dan Housers bidrag, däribland ett “otroligt talangfullt team”, som förblir fokuserat på “nuvarande och framtida projekt”.

En Rockstar-representant har låtit meddela att Sam Housers roll hos studion förblir oförändrad, och mer information kommer avslöjas imorgon torsdag (den 6 februari) under Rockstar-ägarna Take-Twos kvartalsrapport.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar