facebook_pixel
Caliber får stängt betatest “snart”, och du kan anmäla dig nu

Caliber får stängt betatest “snart”, och du kan anmäla dig nu

I somras introducerades vi för Caliber, den nya taktiska onlineskjutarna av World of Tanks- och World of Warships-skaparna Wargaming. Visuellt påminner det om ett Counter-Strike i tredjpersonsperspektiv, men den verkliga inspirationen verkar ändå främst komma från Rainbow Six Siege.

I Caliber kommer man nämligen kunna spela som “unika operatörer med egna loadouts, förmågor och egenheter” fördelade över fyra olika klasser (Assault, Support, Marksman och Medic), i ett spel där “taktik slår snabba reaktioner”. Caliber kommer bli free-to-play tids nog, men innan dess väntar ett stängt, europeiskt betatest, som du kan anmäla ditt intresse för via den officiella hemsidan precis nu.

Här är en trailer för Calibers kommande stängda betatest.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar