facebook_pixel
Bedårande husbåtsäventyret Spiritfarer visar upp sig i gameplay-teaser

Bedårande husbåtsäventyret Spiritfarer visar upp sig i gameplay-teaser

I fjol annonserades Spiritfarer, ett “mysigt management-spel om döden” där man spelar som Stella, vars uppgift är att föra vidare de avlidna till livet efter detta. Till sin hjälp har hon en husbåt som man kan bygga ut allt efter som, och nu har spelet förärats dess allra fösta gameplay-teaser.

Liksom Thunder Lotus Games tidigare titlar (Sundered och Jotun) är den handritade grafiken något i hästväg, och den tunga tematiken till trots verkar Spiritfarer bli ett oerhört trevligt och trivsamt äventyr.

När Stella inte befinner sig på husbåten kan hon springa omkring och plattformshoppa och samla förnödenheter på land, för att tillverka uppgraderingar till båten eller gåvor till någon av de charmerande passagerna som Stella plockar upp under den drygt 30 timmar långa berättelsens gång (och “hundratals timmar” av sidoinnehåll).

Spiritfarer kommer släppas någon gång under 2020 via Steam. Här är gameplay-teasern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar