facebook_pixel
Apex Legends: Säsong 4 drar igång ikväll, kolla in två nya trailrar!

Apex Legends: Säsong 4 drar igång ikväll, kolla in två nya trailrar!

I början fick Respawn Entertainments årsgamla battle royale-skjutare Apex Legends kritik för alltför långsamt uppdateringstempo (jämfört med Fortnite). För en utomstående framstår dock tempot numera som fullt tillräckligt; i september skrev vi om säsong 4, och nu är säsong 5 redan här!

Den största nyheten den här gången är den nya spelbara legenden Revenant, som presenteras i den veckogamla filmiska trailern här nedan. Under den hittar du också den fortfarande purfärska gameplay-trailern, som firar kvällens premiär av säsong 5, och skryter med nya skins och ett nytt krypskyttegevär.

Även World’s Edge-kartan (som debuterade i och med säsong 3) har fått en rejäl ansiktslyftning, som Respawn Entertainment går igenom i detalj på den officiella hemsidan.

Här är de två nya trailrarna för Apex Legends: Säsong 4.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar