facebook_pixel
Annapurnas nya förstapersonspusslare Maquette visar upp sig i trailer

Annapurnas nya förstapersonspusslare Maquette visar upp sig i trailer

I spelvärlden tenderar utvecklare komma på likartade idéer ungefär samtidigt. I höstas släpptes förstapersonspusslaren Superliminal via Epic Games Store, ett spel som lekte med perspektiv och skalbara objekt, och nu har det visat sig att Annapurna Interactives Maquette gör ungefär samma saker.

Nedan ser du annonseringstrailern för Maquette (även om det har rötterna ända tillbaka till 2011, så kanske var det här spelet egentligen först med perspektivpusslandet?) och du kan läsa mer om det på Steam. För utvecklingen står Graceful Decay, och utöver “objekt som är både små och förbluffande enorma” kommer Maquette bjuda på en “nutida kärlekshistoria”, där “de minsta av problem kan utvecklas till oöverkomliga hinder”.

Maquette släpps “snart”. Här är annonseringstrailern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar