facebook_pixel
Zombie Army 4: Dead War-trailer berättar allt du behöver veta

Zombie Army 4: Dead War-trailer berättar allt du behöver veta

Spelåret 2020 har fått en rätt sömnig inledning, men den 4 februari bränner det till rejält då Rebellion Developments co-op-skjutare Zombie Army 4: Dead War debuterar via Epic Games Store. Precis som i tidigare titlar är den där förgrymmade Adolf Hitler igång igen, med sitt fräna zombiegäng.

Nu har Rebellion släppt en rejält matig Zombie Army 4-trailer, där man under sex och en halv minuter ger en nära på komplett överblick av spelet. Bland annat bjuds det på en ny storykampanj för 1-4 spelare, ett Horde-läge, nya fiender, “episka” vapen, förmågor och uppgraderingar samt ytterligare ett framträdande av seriens klassiska röntgenkamera, där man kan se exakt hur ont det gör för Hitler att bli skjuten mellan benen.

Här är den nya överblickstrailern för Zombie Army 4: Dead War.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar