facebook_pixel
Wasteland Remastered släpps nästa månad

Wasteland Remastered släpps nästa månad

I höstas fick vi den allra första gameplay-trailern för Wasteland 3, det kommande isometriska postapokalypsrollspelet av numera Microsoft-ägda Inxile. Spelet planeras lanseras nu i vår, den 19 maj, men innan dess kommer vi också få en nyversion av originalspelet, som ursprungligen släpptes 1988.

Därför är Wasteland Remastered till synes en väldigt dramatisk uppdatering (till den grad att spelet förmodligen borde beskrivas som en remake istället?) och här intill kan du se den gamla grafiken jämföras med den nya. Wasteland Remastered släpps den 25 februari till Steam, GOG och Microsoft Store (inte Windows Store, Inxile, gode gud!) men har trots det fortfarande ingen trailer eller produktsidor att kika på, vilket göra att projektets omfattning och ambitioner fortfarande känns väldigt oklara.

Här är Inxiles tweet om det stundande Wasteland Remastered.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar