facebook_pixel
Ubisoft har utannonserat Might & Magic: Chess Royale

Ubisoft har utannonserat Might & Magic: Chess Royale

Dota 2-modden Dota Auto Chess blev enormt populär när den debuterade för nästan exakt ett år sedan, och har sedan dess fått “officiella” versioner i form av både Auto Chess (av Dota Auto Chess-utvecklarna Drodo) och Dota Underlords (av Dota 2-skaparna Valve). Och nu har ännu en utmanare presenterats!

Ubisoft kommer nämligen släppa sitt Might & Magic: Chess Royale den 30 januari (du kan förregistrera dig via den officiella hemsidan) och precis som titeln antyder rör det sig om ett auto battler-spel som utspelas i Might & Magic-universumet. Spelet kommer bli free-to-play och stöda upp till 100 samtidiga spelare (varför nöja sig med en trend när man kan ha två?) som gör upp med varandra, och matcherna kommer vara omkring 10 minuter.

Här är en kortkort teasertrailer för Might & Magic: Chess Royale.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar