facebook_pixel
Ubisoft har dragit igång rea, The Division 2 är prissänkt med 85 %

Ubisoft har dragit igång rea, The Division 2 är prissänkt med 85 %

Det kinesiska nyåret inträffar lördagen den 25 januari, och med tanke på landets växande betydelse för den globala ekonomin är det inte undra på att tilldragelsen också uppmärksammas i väst. Först och främst i form av diverse reor då, och nu har Ubisoft dragit igång sin egna variant.

Rean på Ubisoft Store (och Uplay) varar fram till fredagen den 31 januari, och utöver en lång rad stadigvarande erbjudanden hittar vi även flash sales, kortare perioder med ännu mer attraktiva priser.

Just nu pågår en flash sale för Massive Entertainments lootskjutare The Division 2, och för blott 9 euro (85 procents rea) kan man inhandla standardutgåvan under det kommande dygnet och 16 timmarna (i skrivande stund). Spelets övriga utgåvor är också prissänkta med samma procentsats.

Här är den nästan årsgamla lanseringstrailern för The Division 2.

 

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar