facebook_pixel
Tröjor! Hoodies! Muggar! Nu har PC Gamer-butiken äntligen öppnat!

Tröjor! Hoodies! Muggar! Nu har PC Gamer-butiken äntligen öppnat!

Ni har väntat länge men nu är den äntligen här: PC Gamer-butiken är öppen!

Nu kan ni köpa tjusig merch med Svenska PC Gamers logga, så du kan visa hela världen att du är ett fan av Sveriges äldsta och bästa speltidning. Just nu erbjuder vi ett halvt dussin produkter till salu, så låt oss ta en titt på vad du kan tillskansa dig.

T-shirts!

Representera stolt ditt intresse med den enda t-shirt du behöver! Denna tidlösa t-shirt i hög kvalitet passar dig som var med under forntiden, dig som nyligen lärt känna oss och dig som vill uppleva framtiden tillsammans med PC Gamer.

Finns i storlekarna S till 3XL och färgerna svart, vit, blå, och röd.

Hoodie!Bild på PC Gamers svarta hoodie..

Oavsett om du fryser på Dreamhack, ska till jobbet eller bara hämta pizza är du kungligt klädd i vår hoodie av premiumkvalitet. Stilren, svart som synden och sjukt snygg delar den samma tidlösa look med vår t-shirt. Denna produkttext skulle egentligen vara längre, men ibland är ord överflödiga.

Finns i storlekarna S till 3XL.

Mugg!

Bild på PC Gamers mugg.

Inget slår en rejäl portion sarkasm om morgonen. Häll upp valfri dryck i din nya favoritmugg och skölj bort allt vad internettroll, lootlådor och Microsoft store heter. Muggen tål maskindisk, mikrovågsugn och uselt morgonhumör.

  • Stengods
  • Höjd: 93 mm
  • Volym: 30 cl

Köp vår merch på https://pcgamer.merchants.se/

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar