facebook_pixel
The Walking Dead återvänder till Steam senare den här veckan

The Walking Dead återvänder till Steam senare den här veckan

Äventyrsspelsmakarna Telltale Games har dött och återuppstått, och som ett resultat har den tidigare katalogens vara eller icke vara framstått som synnerligen oklart. The Walking Dead-sviten återvände dock i form av samlingspaketet Definitive Series förra hösten, men enbart till Epic Games Store.

Nu är det emellertid äntligen dags för The Walking Dead att återvända till Steam också (i de nya ägarna Skybound Games regi) då vi via våra internationella kollegor får reda på att The Walking Dead Season 1, Season 2, A New Frontier och The Final Season kommer återuppstå den här veckan, tillsammans med prislappar på 15 dollar vardera (förmodligen 15 euro i vår del av världen).

Samtidigt går Definitive Series loss för enbart 50 euro (och inkluderar även 400 Days och Michonne, utöver ovan nämnda kvartett) och förblir därför det mest ekonomiskt gynnsamma alternativet. Men om du vill komplettera din Steam-samling så kommer du nu få chansen att göra det!

Skybound har ännu inte klargjort om The Walking Dead-serien också kommer återvända till GOG.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar