facebook_pixel
The Universim-utvecklarna donerar vinst till australiensisk katastrofhjälp

The Universim-utvecklarna donerar vinst till australiensisk katastrofhjälp

På självaste nyårsafton(!) skrev vi om amerikanska Crytivos gudsspel Universim, som äntligen närmar sig betastadiet nästan sex år efter den avslutade Kickstarter-kampanjen. Sedan dess har världen skakats av de ihållande bränderna i Austrailen, och nu vill Crytivo göra sitt för att hjälpa.

Via Steam har man nämligen meddelat att man under januari och februari kommer donera 100 procent av nettovinsten via Crytivo Store och 30 procent av Steam-försäljningen till australiensk katastrofhjälp, bland annat i form av återbyggande av förlorade hem, övertidsersättning för brandmän och uppstädning av miljön. Hittills har över 2000 människor blivit hemlösa i Australien till följd av bränderna, och över 20 personer har förlorat sina liv medan stora delar av landet brottas med rökproblem. Crytivo hoppas att deras initativ ska leda till att ännu fler ska inspireras att hjälpa till, och om just du vill bidra så kan du donera till australiensiska Röda Korset här.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar