facebook_pixel
The Pedestrian är ett supercoolt pusselspel, och det är ute nu

The Pedestrian är ett supercoolt pusselspel, och det är ute nu

Har du någonsin funderat på vad som skulle hända om herr Gårman plötsligt skulle börja leva? Kanske skulle han bli huvudrollen i The Pedestrian, ett nytt och till synes supercoolt pusselspel av Skookum Arts, som finns tillgängligt via både Steam och GOG sedan igår kväll. Kolla in lanseringstrailern!

The Pedestrian beskrivs som “ett pusselplattformsspel i 2,5d”, där man navigerar genom en dynamisk 3d-värld via tvådimensionella plattforms- och pusselutmaningar, som utspelas inuti olika skyltar och skärmar.

Trailern tar oss genom trafikkorsningar, varuhus och Gameboy-apparater, och utmaningen tycks ligga i att hitta vägen framåt (ofta genom att flytta runt nämnda skyltar och skärmar) snarare än att genomföra precisionshopp.

Här är lanseringstrailern för The Pedestrian.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar