facebook_pixel
The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics demonstrerar jobbsystemet

The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics demonstrerar jobbsystemet

Den kultklassiska fantasyfilmen The Dark Crystal blev nyligen Netflix-serie, så tajmingen är onekligen den bästa möjliga för expansion till spelmarknaden. Således släpps The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics via både Steam och GOG den 4 februari, och nedan ser du en ny gameplay-video!

The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics är, precis som titeln antyder, ett taktiskt rollspel med turordningsbaserade strider. Den primära inspirationskällan är gamla goda Final Fantasy Tactics, vilket synliggörs med all önskvärd tydlighet i den nya videon, där utvecklarna Bonus XP går igenom det väldigt Final Fantasy Tactics-doftande jobbsystemet. I all väsentlighet rör det sig om ett klassystem med enkla och tydliga namn, och varje karaktär kan ha både primära och sekundära jobb, för att skapa unika taktiska möjligheter.

Här är den nya gameplay-videon om The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar