facebook_pixel
The Bridge är Epic-gratis nu, följs av Farming Simulator 19!

The Bridge är Epic-gratis nu, följs av Farming Simulator 19!

2020 rullar vidare, och med det nya gratisspel på Epic Games Store, detta eftersom att Epic Games alldeles nyligen beslöt sig för att det blir ytterligare 12 månader med nya gratisspel varje vecka på onlinebutiken. Och den här gången rör det sig om ett stilrent litet pusselspel från februari 2013!

Spelet i fråga heter The Bridge, ett “logikpusselspel” av utvecklarna The Quantum Astrophysicists Guild, där spelaren tvingas omvärdera sitt förstående av fysik och perspektiv. Det blir mycket “Isaac Newton möter M.C. Escher”, då man manipulerar gravitationen samtidigt som man rör sig genom omöjlig arkitektur.

The Bridge är gratis att plocka på sig via Epic Games Store fram tills nästa veckas torsdag (klockan 17:00 svensk tid) då spelet ersätts av tungviktaren Farming Simulatur 19, Giants Softwares kultklassiska farmarspel, som redaktionens förstebonde Mats Nylund belönade med 83 procent i vår recension från hösten 2018.

Här är den gamla lanseringstrailern för The Bridge.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar