facebook_pixel
Soma-utvecklarna Frictional Games teasar sitt nästa spel

Soma-utvecklarna Frictional Games teasar sitt nästa spel

Soma släpptes 2015 (ja, du är gammal – hacka i dig det) och blev snabbt ett av de mest kritikerrosade skräcksspelen i modern tid. Sedan dess har de Helsingsborgsbaserade utvecklarna Frictional Games hållit tyst om framtida projekt. Tills nu.

Det har nämligen dykt upp en teaser-sida för studions nästa projekt. Eller ja, nextfrictionalgame.com har tydligen existerat ett bra tag utan innehålla. Det har dock förändrats nu, när sidan istället visar en sekund lång video på loop som föreställer… ja, jag vet då rakt inte.

En organism? En cell? En bit av ett nervsystem eller blodomlopp? Något helt annat?? För tillfället kan vi knappt spekulera, men det verkar åtminstone som att Frictional har något att berätta, förhoppningsvis inom kort. Med tanke på att de innan Soma stod bakom grymma skräckspel som Amnesia: The Dark Descent och Penumbra-serien har vi all anledning att spetsa öronen.

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar