facebook_pixel
Shenmue 3 får sitt första dlc-paket med två nya spelbara karaktärer

Shenmue 3 får sitt första dlc-paket med två nya spelbara karaktärer

Efter mycket om och men släpptes Shenmue 3 förra vintern (och vi recenserade det) så nu är det hög tid att spelet får mer innehåll. Och självklart handlar det främst om… ett racing-minispel?

Så snart som 21a januari släpps nämligen Battle Rally, som alltså är Shenmue 3s första dlc och verkar alltså bjuda på racing. Nyheten kommer från utgivarna Koch Medias twitter som beskriver det så här:

Det verkar alltså röra sig om någon slags blandning mellan löpning och fighting? Eller? Va?? I ett följande tweet får vi även veta att man utöver protagonisten Ryo Hazuki även kan spela som Ryos sparrningspartner Wei Zhen eller den nya karaktären Wuying Ren.

Om det här är tillräckligt för att underhålla fans av serien till Shenmue 4 släpps återstår att se. Battle Rally släpps på Epic Games Store den 21 januari och ska då kosta runt $6.

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar