facebook_pixel
Sega utlovar mängder av Sonic-nyheter under 2020

Sega utlovar mängder av Sonic-nyheter under 2020

2020 är igelkottens år, i alla fall om man tror på Sega. Inte bara har den efterlängtade(?) Sonic-filmen biopremiär på Alla hjärtans dag(!), nu har Sega dessutom släppt ifrån sig en japansk pressrelease (via våra internationella kollegor) där man utlovar mängder av Sonic-nytt under hela 2020.

Mer specifikt kan vi vänta oss nya Sonic-nyheter den 20:e varje månad året ut (Sega har också öppnat en specifik Sonic-portal) och även om det sannolikt kommer röra sig om japanska angelägenheter till största delen, vågar vi ändå hoppas på en och annan rejäl spelutannonsering.

Det sidoskrollande Sonic Mania från 2017 är fortfarande ett rejält omtyckt Sonic-spel, så det skulle inte förvåna åtminstone mig om en uppföljare sedan länge har varit under utveckling, tillsammans med nya 3d-spel.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar