facebook_pixel
Pusselspelet Lightmatter släpps den här veckan, kolla in trailern!

Pusselspelet Lightmatter släpps den här veckan, kolla in trailern!

Över 12 år efter lanseringen kastar Portal fortfarande en enorm skugga över pusselspelen. Bokstavligt talat i fallet Lightmatter, då Tunnel Vision Games och Aspyrs senaste titel är en förstapersonspusslare, där du måste undvika alla skuggor och hålla dig i ljuset för att överleva. Kolla in trailern nedan!

Lightmatter rullas ut via Steam nu på onsdag, den 15 januari. Portal-vibbarna sträcker sig bortom perspektivet då produktbeskrivningen består av ett brev från Virgil, vd för Lightmatter Technologies, vars språk påminner rejält om den byråkratiska tonen i Portal. Den första timmen av Lightmatter kommer dessutom vara helt gratis att spela, och du kommer kunna fortsätta från din sparfil utifall spelet ger mersmak, och du genomför ett köp.

Här är trailern för Lightmatter.

 

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar