facebook_pixel
Paradox experimenterar med prenumerationsmodell för Europa Universalis IV

Paradox experimenterar med prenumerationsmodell för Europa Universalis IV

Igår skrev vi om den senaste Humble Bundlen, som erbjuder Paradox Interactives strategiklassiker Europa Universalis IV för blott 1 dollar, och upp till 17 dlc-paket för 17 dollar. En hel del extramaterial, onekligen, så det är inte konstigt att vissa nya spelare känner sig avskräckta från att doppa tårna.

Nu har Paradox Interactive tagit till det egna forumet för att berätta att man experimenterar med en prenumerationsmodell för Europa Universalis IV. Om den blir av (och det verkar inte vara skrivit i sten ännu) så kommer den inte ersätta den nuvarande dlc-modellen, bara erbjuda ett alternativ.

Man kommer inte heller “ta bort innehåll från någon eller göra framtida innehåll exklusivt för prenumeranter”, och så kommer man inte tvingas betala igen för innehåll som man redan har köpt. Prislappen för den eventuella prenumerationstjänsten kommer baseras på testerna, och tills vidare kommer en “begränsad grupp” erbjudas att delta i experimenterandet, och det är fritt fram att tacka nej om man så vill.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar