facebook_pixel
Ny PUBG-karta spelbar på de officiella testservrarna nu!

Ny PUBG-karta spelbar på de officiella testservrarna nu!

Den sjätte säsongen av Playerunknown’s Battlegrounds inleds snart, närmare bestämt nästa onsdag, den 22 januari. Och med den kommer den helt nya kartan Karakin debutera, men om du inte orkar vänta så är den spelbar på de officiella testservrarna redan nu. Det är bara att gå in panga!

De glädjande nyheterna till ära har vi också fått de första spelsekvenserna från Karakin, i form av gameplay-trailern här nedan. Karakin är blott 2×2 kilometer stor och rymmer enbart 64 spelare (till skillnad från de större kartorna som släpper in 100 stycken), och som materialet skvallrar om är den belägen i Nordafrika, bland fem små kustbelägna bosättningar sammanknutna av öppna områden.

PUBG Corp säger att Karakin kommer bjuder på “spänningen från Miramar men farten från Sanhok”, och den introducerar även helt nya “black zone”, som dyker upp slumpmässigt för att skada eller fullständigt förstöra byggnader. Dessutom väntar “breach points”, bestämda områden (väggar och tak) som kan sprängas sönder med sticky bombs, tillsammans med spelets allra första flygande farkost, som vi skrivit om tidigare.

Här är trailern för säsong 6 (och Karakin) till Playerunknown’s Battlegrounds.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar