facebook_pixel
Need for Speed Heat får “tidssparare” och rattstöd

Need for Speed Heat får “tidssparare” och rattstöd

I november släpptes Need for Speed Heat, den senaste arkadracern i den anrika Electronic Arts-serien av svenska Ghost Games. Undertecknad recenserade för den här publikationens räkning, och delade ut betyget 75 procent, tillsammans med omdömet “det bäst Need for Speed-spelet på evigheter”.

Idag släpps en ny uppdatering till Need for Speed Heat, som introducerar en rad dramatiska nyheter; först och främst erbjuder man rattstöd (borde förmodligen ha funnits redan från början i ett racingspel?) och Ghost Games har testat en rad Thrustmaster- och Logitech-modeller, även om andra “kanske också fungerar”.

Vidare har Need for Speed Heat också fått ett chatthjul med enkla kommandon för onlineinteraktion, och så har man introducerat betalmaterialet och “tidsspararen” Keys to the Map, som “omedelbart avslöjar platser på kartan, inklusive samlarföremål, aktiviteter och bensinstationer”. Man måste ändå “slutföra aktiviteterna och samla in gatukonsten själv”, men man slipper alltså finkamma miljöerna efter dem. Slutligen får man också tillgång till alla “safe houses”, utom ett som låses upp som en del av storyn.

Bortom januari kan vi också förvänta oss åtminstone en Need for Speed Heat-uppdatering till.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar