facebook_pixel
Marvel’s Avengers och Final Fantasy VII Remake försenas

Marvel’s Avengers och Final Fantasy VII Remake försenas

I oktober kollade vi in en ny trailer för Marvel’s Avengers, det kommande actionspelet av Tomb Raider-utvecklarna Crystal Dynamics, baserat på världens mest framgångsrika biofilm. Lanseringen var ursprungligen planerad till den 15 maj 2020, men nu har spelet försenats. Riktigt rejält!

Via den egna hemsidan har nämligen Crystal Dynamics medgett att Marvel’s Avengers behöver mer tid för “finjustering och polering”, för att det ska kunna möta de höga standarder som “fansen kräver och förtjänar”. Således senareläggs Marvel’s Avengers ända till den 4 september 2020, en nästan fyra månader lång försening, vilket antyder att spelet inte är i närheten av att vara där det borde vara just nu.

Marvel’s Avengers-utgivarna Square Enix har även passat på att försena konsollanseringen av Final Fantasy VII Remake (från den 3 mars 2020 till den 10 april), vilket inte påverkar oss pc-spelare just nu, men mycket väl kan innebära en försening för vår del också, detta eftersom titeln kommer vara tidsexklusiv för Playstation 4 i ett år.

Här är Square Enix tweet om Final Fantasy VII Remake-förseningen.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar