facebook_pixel
Legends of Runterra får öppet betatest den 24 januari

Legends of Runterra får öppet betatest den 24 januari

Förra hösten tappade League of Legends-utvecklarna Riot Games förståndet då man utannonserade hela fem spel på samma gång, däribland det League of Legends-baserade samlarkortspelet Legends of Runeterra. Sedan dess har vi skrivit en artikel om spelet, och nu vankas öppet betatest!

Riot Games har nämligen bekräftat att Legends of Runeterra går in i öppen beta fredagen den 24 januari, och testet kommer inkludera den första “rankade säsongen”, och vara ända fram till till den officiella releasen senare i år. Jämfört med tidigare stängda betatester kommer den öppna betan visa upp “mängder av olika förbättringar och helt nytt innehåll”, inklusive vänlistor, utmana-en-vän-funktionalitet och de första nya spelplanerna och väktarna. Fler än 20 kort kommer också uppdateras, däribland en stor uppdatering av Anivia.

Du kan förregistrera dig för Legends of Runeterra redan nu via den officiella hemsidan, för att få en Moonstruck Poro(?). Här är också en sex minuter lång video om vad vi kan förvänta oss av spelet under 2020.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar