facebook_pixel
Kickstarter-kampanjen för Pathfinder: Wrath of the Righteous drar igång i februari

Kickstarter-kampanjen för Pathfinder: Wrath of the Righteous drar igång i februari

I början av december avslöjade Owlcat Games sitt Pathfinder: Wrath of the Righteous, en indirekt uppföljare till Pathfinder: Kingmaker, som Jocke Kilman förärade med betyget 75 procent i vår recension. Och nu närmar sig den planerade Kickstartarer-kampanjen för det nya spelet med stormsteg!

Via den egna hemsidan har Owlcat Games nämligen annonserat att Kickstarter-kampanjen för Pathfinder: Wrath of the Righteous drar igång tisdagen den 4 februari, och i samma veva fick vi även den allra första skärmdumpen (ovan). Med Wrath of the Righteous vill Owlcat Games ta samarbetet med communityt till “nästa nivå”, bland annat i form av försök att aktivera innehållsskapare, bygga ett nytt forum för spelarna, genomföra detaljerade undersökningar under alfa- och betatesterna samt dra nytta av feedback från spelarna.

Den 4 februari kommer vi också få den allra första gameplay-trailern för Pathfinder: Wrath of the Righteous.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar