facebook_pixel
Kentucky Route Zero: Act 5 släpps den 28 januari

Kentucky Route Zero: Act 5 släpps den 28 januari

I måndags skrev vi om att det verkade som att lanseringen av Kentucky Route Zeros avslutande kapitel var nära förestående. Och nu har vi mycket riktigt fått den första trailern för Kentucky Route Zero: Act 5, tillsammans med det spikade lanseringsdatumet tisdagen den 28 januari. Det är inte långt bort alls!

Själv har jag inte spelat Kentucky Route Zero (just för att jag väntat på att hela spelet ska finnas ute) så jag tänker inte sia desto mera om det som visas i trailern. I ett nyhetsinlägg på Steam får vi dock reda på att Act 5 faktiskt kommer bli “avslutningen av storyn”, och att den stora uppdateringen även kommer inkludera “mellanspelen” som man tidigare släppt gratis, såväl som “många andra fixar och förbättringar”.

Här är den första (och sista?) trailern för Kentucky Route Zero: Act 5.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar