facebook_pixel
Horace är Epic-gratis nu, följs av The Bridge

Horace är Epic-gratis nu, följs av The Bridge

Under gårdagen förundrades vi över att Epic Games har råd att förlänga sin aggressiva “få folk att logga in på Epic Games Store”-strategi, det vill säga att man kommer fortsätta ge bort ett spel i veckan under hela 2020. Och nu är det dags för veckans gåva, samtidigt som nästa veckas spel också har avslöjats.

Paul Helmans och Sean Scapelhorns plattformsäventyr Horace (som släpptes så sent som förra sommaren!) är således gratis att plocka på sig från och med nu och ända fram till nästa veckas torsdag, kl. 17:00 svensk tid.

Då ersätts nämligen Horace av The Bridge, ett M.C. Escher-doftande fysikpusselspel från 2013, av utvecklarna med det passande namnet The Quantum Astrophysicists Guild. Försk säga det fem gånger snabbt!

Här är fjolårets lanseringstrailer för Horace.

 

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar