facebook_pixel
Här är den nya storytunga trailern för Nioh 2

Här är den nya storytunga trailern för Nioh 2

I onsdags skrev vi om den stundande världspremiären för den nya Nioh 2-trailern, och mycket riktigt rullades den ut på internet under gårdagen, i både japanska och engelska versioner. Du kan kolla in bägge här nedan, och läsa mer om Nioh 2 i en artikel på Playstation-bloggen, inklusive dlc-planer.

Nioh 2 kommer nämligen få ett season pass, med tre större, planerade dlc-paket, som alla kommer fokusera på berättelser som äger rum innan Nioh 2, och lägger till “timtal av nytt spelande”. Själva huvudberättelsen utspelas dock år 1555, under de eviga striderna mellan Japans individuella stadsstater, som i Nioh 2:s fall görs ännu värre av yokai, illasinnade andar som livnär sig på sina offer. Nioh 2 släpps till Playstation 4 den 13 mars, medan pc-lanseringen lär dröja till hösten om det första spelets marknadsstrategi är något att gå efter.

Här är den nya storytrailern för Nioh 2, i japanska och engelska versioner.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar