facebook_pixel
Halo: Combat Evolved Anniversary inleder betatestandet i februari

Halo: Combat Evolved Anniversary inleder betatestandet i februari

I december släpptes Halo Reach till pc, över nio år efter konsollanseringen. Jerry Fogselius njöt av den senkomna debuten ändå, och delade ut betyget 74 procent i vår recension, tillsammans med omdömet “en pangkul prequel som emellertid inte räcker särskilt långt om man missat de övriga delarna i serien”.

Halo Reach var startskottet för Halo: The Master Chief Collection (39 euro på Steam), en samling som tids nog kommer omfatta hela sex Halo-titlar (alla utom femman), och nu närmar sig äntligen spel två. Via Halo Waypoint har nämligen 343 Industries meddelat att betatestandet av Halo: Combat Evolved Anniverary (remaken av det allra första Halo-spelet) inleds i februari. Detta garanterar förvisso inte snar release, men förhoppningsvis tar det inte fyra månader, som fallet var med Halo Reach. Vi håller tummarna för mer Halo lagom till våren!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar